Anti-hotspot-wizard

De Leever anti-hotspot-wizard is speciaal gemaakt ter voorkoming van legionella.

De Leever anti-hotspot-wizard is speciaal gemaakt ter voorkoming van legionella. De simpele tool geeft aan wat de minimale afstand moet zijn tussen een waterleiding en een warme verwarmingsleiding of een apparaat wat warmte afgeeft. Uiteraard in de meest voorkomende situaties, zoals in het verlaagde plafond, in een koof, opbouw, in de vloer enz.

Het mini computerprogrammaatje stelt een paar vragen, waarna het antwoord op het scherm wordt getoond.
Voor ontwerpers van waterinstallaties en installateurs is het erg makkelijk. Het werkt veel sneller dan kijken in de tabellen van de hotspotchecklist en de ISSO/SBR-811.

Leever installatie adviseurs B.V. is de bedenker van de anti-hotspot-wizard. Als kenner van de legionellaregelgeving en publicaties over waterinstallaties wordt Leever veel gevraagd om problemen in waterinstallaties op te lossen, waterinstallaties te ontwerpen en legionellabeheersplannen te schrijven volgens BRL6010. Bij het ontwerpen en bij de legionella-analyses wordt door Leever B.V. de tool vaak gebruikt. Het gaat snel, werkt handig en geeft antwoord op nagenoeg alle vraagstukken.

Mochten er situaties zijn die niet in de wizard staan, dan kunt u ons bellen. Wij geven u dan telefonisch de juiste oplossing door. Het telefoonnummer van Leever installatie adviseurs B.V. uit Utrecht is: 030-2931515.

Aan de anti-hotspot-wizard is uiterste zorg besteed. Mocht er ondanks alle aandacht die wij er aan schonken er per abuis een vergissing in zitten, dragen wij daar niet de verantwoordelijkheid voor. Mocht er, ondanks de uitkomsten van de wizard, toch een hoger aantal kve dan 100 aan legionella in het drinkwater komen, zijn wij daar niet verantwoordelijk voor.

© Copyright 2023 - Leever Installatie Adviseurs B.V.