Installatietekening laten maken?

Wij tekenen technische installaties (verwarming, sanitair en elektra) voor woning- en utiliteitsbouw.

  • Een installatietekening levert u tijdwinst op: monteurs werken efficiënter én met meer plezier.
  • Een nauwkeurige installatietekening is het visitekaartje voor uw bedrijf.
  • Onze tekeningen zijn altijd in kleur. En met úw logo in de rechter onderhoek.
  • Projecten kunnen met een BIM gemaakt worden.
  • Wij tekenen alle disciplines.

Hoe kunnen wij u helpen?

Methode 1:

U ontwerpt.
U levert ons een ontwerp aan. Door u gemaakt met pen of potlood. Wij maken daar dan een installatietekening van.

Methode 2:

Van bestek- naar werktekeningen.
Wij ontvangen van u de bestektekeningen en het bestek. Wij maken daar de werktekeningen van.

Methode 3:

Er is geen ontwerp.
Wij komen het project met u of uw projectleider doorspreken. Wij luisteren naar u en noteren alle wensen en afspraken die al door u gemaakt zijn. Op basis van deze gegevens maken wij een plan van aanpak. Hier geven wij tevens de kosten en levertijd bij aan.

AANBEVOLEN

Waarom wij methode 3 aanbevelen

De reden waarom wij methode 3 aanbevelen is zodat wij de ultieme manier van tijdbesparing voor u kunnen garanderen. Daarnaast kunnen wij, als kenner van alle normen, meedenken om faalkosten te minimaliseren. Door bijvoorbeeld tot een eenvoudigere opzet te komen die ook binnen de regelgeving valt.

Dit kan aangevuld worden met;

  • leidingnetberekeningen voor de installatietechniek
  • gebouwberekeningen (transmissie, koellast, temperatuuroverschrijding)
  • controle op normen en regelgeving
  • een werkbegroting: hiermee wordt het project in overzichtelijke fases opgedeeld. Waardoor het goed te begeleiden is. Het betreft dan inzicht in inkoop van materialen en te besteden montagetijd. De kostendeskundigen van Leever kunnen u vertellen hoe u deze betrouwbaarheidstheorieën niet alleen ingevuld kunnen worden in begrotingen, maar ook in het tekenwerk.

Installatietekening elektrische installaties

Voor elektrotechniek maken wij bestektekeningen, werktekeningen, sparingstekeningen, revisietekeningen, enz. De installatietekeningen voor elektrotechniek maken wij met Autocad. Het tekenwerk voor elektrotechnische tekeningen maken wij zowel voor de woningbouw als voor de utiliteitsbouw. De elektro tekeningen kunnen digitaal verstuurd worden. Ook maken wij kleurenplots.

Installatietekening klimaatinstallaties

Voor klimaatinstallaties maken wij bestektekeningen, werktekeningen, sparingstekeningen, revisietekeningen, enz. De installatietekeningen voor de W-installaties maken wij met Nordined / Cadac in combinatie met Autocad.

Het tekenwerk voor klimaatinstallaties maken wij zowel voor de woningbouw als voor de utiliteitsbouw. Wij kunnen tekeningen ook 3D modelleren. Dat is nodig wanneer een project met een BIM (Bouwwerk Informatie Model) gemaakt wordt.

De tekeningen kunnen digitaal verstuurd worden. Ook maken wij kleurenplots.

Installatietekening sanitaire installaties

Voor sanitaire installaties maken wij bestektekeningen, werktekeningen, maatvoeringstekeningen, revisietekeningen, et cetera. De installatietekeningen voor S-installaties maken wij met Nordined / Prequest (NPQ CAD Solutions) in combinatie met Autocad.

Het tekenwerk voor de sanitaire installaties maken wij zowel voor in de woningbouw als voor de utiliteitsbouw. Wij kunnen tekeningen ook 3D modelleren. Dat is nodig wanneer een project met een BIM (Bouwwerk Informatie Model) gemaakt wordt.

De tekeningen kunnen digitaal verstuurd worden. Ook maken wij kleurenplots.

Interesse?

© Copyright 2024 - Leever Installatie Adviseurs B.V.