• Koellastberekeningen (video): extra informatie

Koellastberekening laten maken?

Elk vertrek de gewenste temperatuur.

10.000+

vertrekken berekend

450+

trouwe klanten

telefonisch advies

kostenloos

Wat is een koellastberekening?

Een koellastberekening is een berekening van een gebouw of bouwdeel, waarmee het benodigde koelvermogen per vertrek, van het hele pand en van de koude-opwekker bepaald wordt.

Met koellastberekeningen wordt dan ook de koelcapaciteit van vertrekken en de warmtepomp berekend. Zo bereikt elk vertrek de gewenste temperatuur.

offerte koellastberekening

Exact berekenen is méér besparen

Koellastberekeningen laten maken heeft als doel;

  • een comfortabel leefklimaat
  • nauwkeurig beschaduwing simuleren = minder koelvermogen
  • energie besparen
  • een probleemloze installatie
  • secuur inregelen

Voorbeeld koellastberekening:
Klik hier (voorbeeld Horeca).

Waarom een koellastberekening laten maken door ons?

Koellastberekening: wij maken het graag voor u. Dit doen wij volgens de meest actuele normen, adviesbladen en inzichten. Dankzij het programma van VABI: Elements krijgt u heldere overzichten. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van onze tips en adviezen over bijvoorbeeld het ontwerpen van probleemloze en energiezuinige installaties. Telefonisch advies over de systeemkeuze (een twee-, drie- of vierpijpssysteem) en het inregelen is eveneens gratis. Uiteraard kunt u het ontwerpen van klimaatinstallaties ook aan ons uitbesteden.

Omdat wij al tientallen jaren deze berekenen maken, wij zeer geroutineerd en maximaal geautomatiseerd. Hierdoor is de prijs concurrerend, ondanks de enorme know-how die wij opgebouwd hebben. Prijstechnisch wordt het nog gunstiger wanneer u van het zelfde pand ook een warmteverliesberekening laat maken. Omdat wij kennisleider zijn, worden wij ook ingezet voor second-opinions, arbitragezaken en geschillen. Een koellastberekening van ons is dan ook gegarandeerd goed.

koellastberekening laten maken

Of klik hier voor meer informatie omtrent koellastberekeningen.

© Copyright 2024 - Leever Installatie Adviseurs B.V.