Warmteverliesberekening laten maken?

De beste basis voor comfort en besparing. Jarenlang.

200.000+

vertrekken berekend

450+

trouwe klanten

telefonisch advies

kosteloos

Wat is een warmteverliesberekening?

Een warmteverliesberekening is een berekening van een gebouw of bouwdeel, waarmee het benodigde verwarmingsvermogen per vertrek, van het totaal en van de warmteopwekker bepaald wordt.

Met warmteverliesberekeningen wordt de capaciteit van vertrekken en de warmtepomp berekend. Zo bereikt elk vertrek de gewenste temperatuur.
Bij installaties volgens BRL 6000-21 is een warmteverliesberekening zelfs verplicht. Mits deze gemaakt is volgens de volgens ISSO-publicatie 51, 53 of 57.
Met de heldere rapportage kan exact de goede warmtepomp bepaald worden. Dat is voordeliger in aanschaf. Het zorgt voor een jarenlang zuinig en probleemloos gebruik.

offerte warmteverliesberekening

Exact berekenen is méér besparen

Warmteverliesberekeningen laten maken heeft als doel;

  • een goed leefklimaat
  • comfort
  • energie besparen
  • een probleemloze installatie
  • secuur inregelen

Voorbeeld warmteverliesberekening:
Klik hier (Gezondheidscentrum Arnhem).

Waarom een warmteverliesberekening laten maken door ons?

Warmteverliesberekening of -berekeningen: wij maken het graag voor u. Dit doen wij volgens de meest actuele normen en inzichten. Met het programma Elements van VABI. U ontvangt heldere overzichten. Daarnaast kunt u kosteloos tips en adviezen van ons krijgen, bijvoorbeeld over het ontwerpen van probleemloze en energiezuinige installaties. Telefonisch advies over het bepalen van de juiste warmtepomp is ook gratis. Uiteraard kunt u het ontwerpen van klimaatinstallaties ook aan ons uitbesteden.

Omdat wij honderden vertrekken per week berekenen, zijn wij zeer geroutineerd en maximaal geautomatiseerd. Hierdoor is de prijs concurrerend, ondanks de enorme know-how die wij opgebouwd hebben. Omdat wij kennisleider zijn worden wij ook ingezet voor second-opinions, arbitragezaken en berekeningen voor De Rechtspraak. Een berekening van ons is dan ook gegarandeerd goed.

Alles over warmteverliesberekeningen: tips, adviezen en nog veel meer…

Of klik hier voor meer informatie omtrent warmteverliesberekeningen.

© Copyright 2023 - Leever Installatie Adviseurs B.V.