Transmissieberekening laten maken?

De beste basis voor comfort en besparing. Jarenlang.

200.000+

vertrekken berekend

450+

trouwe klanten

telefonisch advies

kosteloos

Wat is een transmissieberekening?

Een transmissieberekening is een berekening volgens ISSO-publicatie 51, 53 en/of 57 van een pand of een deel, waarmee de benodigde verwarmingscapaciteit per ruimte, van het geheel en van de warmte-opwekker bepaald wordt.

Met transmissieberekeningen wordt dus het vermogen van ruimten en de warmte-opwekker berekend. Zo bereikt elk vertrek de juiste ontwerptemperatuur.
Bij het aanvragen van een certificaat voor een bron ten behoeve van een warmtepomp is een transmissieberekening verplicht. Voor woningen volgens Woningborg ook. De berekeningen moeten wel gemaakt worden volgens de meest actuele ISSO-publicatie 51, 53 of 57, momenteel 2017.
Dankzij de exacte uitkomsten van de transmissieberekening kan de juiste warmtepomp bepaald worden. Dat is economisch in aanschaf en gebruik.

offerte transmissieberekening

De juiste berekening levert méér op

Transmissieberekeningen laten maken heeft als doel;

  • een comfortabel klimaat kunnen ontwerpen
  • zuinig omgaan met energie
  • een probleemloze warmtepomp
  • de installatie in balans te brengen door exact in te regelen

Voorbeeld transmissieberekening:
Klik hier (Gezondheidscentrum Arnhem).

Waarom een transmissieberekening laten maken door ons

Wij maken graag uw transmissieberekening of -berekeningen. Volgens de meest actuele normen, adviesbladen en technische inzichten. Wij rekenen met VABI Elements. U ontvangt een overzichtelijke rapportage. Telefonisch kunt u gratis advies krijgen over systeemkeuzes, installatieconcepten, energiebesparende technieken en het selecteren van de juiste warmtepomp. Natuurlijk mag u het bedenken van technische installaties ook aan ons uitbesteden.

Wij maken kwalitatief hoogstaande transmissieberekeningen tegen een scherpe prijs. Dat komt omdat wij tientallen ruimtes per dag berekenen. Daar is onze automatisering volledig op afgestemd. Omdat wij kennisleider en kennisdeler zijn, worden wij geregeld gevraagd voor het oplossen van geschillen, het oplossen van koude- en comfortklachten, second-opinions en berekeningen die gebruikt worden bij rechtszaken. Transmissieberekeningen van ons zijn dus goed. Gegarandeerd en bewezen.

transmissieberekening laten maken

Of klik hier voor meer informatie omtrent transmissieberekeningen.

© Copyright 2023 - Leever Installatie Adviseurs B.V.