Hemelwaterafvoer berekening? Installatietekening voor hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer berekening laten maken? Wij tekenen hemelwaterafvoeren voor woning- en utiliteitsbouw

Diverse hemelwaterafvoer tekeningen

Bent u op zoek naar installatie advies of professionele calculaties voor dakgoten en hemelwaterafvoeren? Leever biedt uitgebreide expertise op het gebied van calculatie en techniek. We hebben een speciale focus op het calculeren van efficiënte en duurzame hemelwaterafvoersystemen. Ons ervaren team houdt rekening met de specifieke kenmerken van uw project om nauwkeurige calculaties te leveren. Of het nu gaat om de dimensionering van dakgoten, de keuze van de juiste buisdiameter of de positionering van hemelwaterafvoerpunten, Leever zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare berekening.

Bij projectwervingen is het belangrijk om te onderscheiden op prijs en kwaliteit. Met Leever vergroot u de scoringskansen. Leever zorgt ervoor dat uw voorcalculatie op beide fronten scoort. Bij Leever maken we het meest efficiënte ontwerp wanneer er nog geen hemelwaterafvoer installaties zijn ingetekend. Wanneer er een tekening met een bestek aanwezig is, houden we deze aan. De bezuinigingsmogelijkheden bespreken we met u. Het hemelwaterafvoer calculatierapport kunt u digitaal of op papier ontvangen.

Hemelwaterafvoeren berekeningen:

Voor hemelwaterafvoeren, ook wel regenwaterafvoeren genoemd, maken wij onder meer:

  • Bestektekeningen;
  • Werktekeningen;
  • Sparingstekeningen;
  • Prefabtekeningen;
  • Maatvoeringstekeningen;
  • Revisietekeningen.

De installatietekeningen voor hemelwaterafvoeren maken wij met Nordined/Cadac in combinatie met Autocad. Als het om een project met een BIM gaat, modelleren wij 3D. Deze drie dimensionale tekeningen maken wij met Nordined Flexline van Cadac in combinatie met Revit. Het tekenwerk voor de regenwaterafvoeren maken wij zowel voor in de woningbouw als voor de utiliteitsbouw. De tekeningen kunnen digitaal verstuurd worden. Ook maken wij kleurenplots.

© Copyright 2024 - Leever Installatie Adviseurs B.V.