Professionals

Bij ons kun je werken en groeien tegelijk

Bij ons kun je werken en groeien tegelijk. Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruime studiemogelijkheden. Zo kun je bij ons afwijken van de standaard vijfdaagse werkweek. Bijvoorbeeld vier dagen van 8 of 9 uur per dag. Iedere Leever-medewerker mag opleidingen volgen. Externe of interne opleidingen.
Direct solliciteren

Wij zoeken per direct een …

Ontwerper / calculator

Je ontwerpt en calculeert op ons kantoor c.v.- en sanitaire installaties voor installateurs. Je maakt calculaties in Syntess en technische berekeningen met VABI. Bij de calculatie voeg je een technische omschrijving toe. De werkzaamheden zijn variërend. Van heel grote utiliteitsprojecten tot de uitbouw van een woonhuis: de calculatie, de kanaal- en leidingberekeningen, de koellast- of de transmissieberekening. Voor het maken van een calculatie kunnen er installatietekeningen zijn. Wanneer die er niet zijn, maak je zelf het ontwerp. Je werkt zelfstandig en kunt altijd assistentie krijgen.
Direct solliciteren

CAD Tekenaar

Je tekent op ons kantoor c.v.- en sanitaire installaties voor installateurs. Je maakt technische berekeningen met VABI. De werkzaamheden zijn variërend. Van heel grote utiliteitsprojecten tot een uitbouw van een woonhuis: het tekenwerk, de kanaal- en leidingberekeningen, de koellast- of de transmissieberekening. Als je ook kunt ontwerpen denk je de installatie uit, waarna je de tekeningen kunt maken. Als je niet kunt ontwerpen, dan leren wij je dat. Het maken van berekeningen wordt steeds vaker gekoppeld aan de CAD-tekening. Hierdoor wordt het maken van VABI-berekeningen ook aantrekkelijk voor tekenaars. Wij leren je deze berekeningen te maken.
Direct solliciteren

• Je krijgt een goedbetaalde baan
• Je kunt kosteloos erkende opleidingen volgen
• Je krijgt een interne opleiding
• Wij coachen je in de richting waarin jij wilt groeien
• Je werkt bij ons met plezier

© Copyright 2024 - Leever Installatie Adviseurs B.V.