Waarom een gasleidingberekening uitbesteden?

Hoe kunnen wij u helpen?

Probleemloze installaties en besparen
Waar is een gasleidingberekening voor nodig?Het berekenen van een gasinstallatie besteed je uit omdat je een probleemloze installatie wenst. Die uiteraard volgens de actuele normen gemaakt wordt. Waarbij de installatie ook nog zo goedkoop mogelijk moet zijn.

Wij berekenen de gasinstallatie zoals die ons aangeleverd wordt op tekening. Wij kunnen ook zelf het ontwerp maken. Mocht het een bestaande installatie zijn, dan doen wij ter plaatse een opname.

De diameters die berekend worden zijn altijd zo klein mogelijk. Uiteraard wel groot genoeg om de minimaal benodigde druk voor elk toestel te leveren. Wij houden bij dikwandig stalen leidingen er rekening mee dat vanaf een buitendiameter van 60,3 mm er fotolassen en keuringen nodig zijn. Er kan dan gekozen worden voor meer meters buis, waarbij de fotolassen achterwege kunnen blijven.

Linktip » Waar is een gasleidingberekening voor nodig?

Wanneer er gastoestellen zijn die een te lage druk krijgen aangeleverd, dan worden wij geregeld gevraagd om de installatie na te rekenen. Vaak is de uitkomst dat er aanpassingen gedaan zijn in de installatie, waardoor er bij één of meer apparaten een te lage druk heerst. Voor ons dan de kunst uit te rekenen wat er aangepast moet worden. Zo goedkoop mogelijk. De uitkomst is dan een opgave waar er een stuk leiding verzwaard moet worden en over welke lengte.

» Vraag direct een offerte aan voor een gasleidingberekening

Interesse?

Bedrijven die gasleidingberekeningen bij ons bestelden, kwamen ook wel voor;
Warmteverliesberekeningen
Waterleidingberekeningen
Installatietekeningen voor waterinstallaties

© Copyright 2023 - Leever Installatie Adviseurs B.V.