Kunt u het werken met een BIM voor de installatietechniek uitbesteden?

Ja, dat kan. Leever B.V. heeft alle tools en kennis in huis. Wij leggen dat verder uit;

Hoe werkt uitbesteden van een BIM in de praktijk?
U kunt ons het drie dimensionale tekenwerk laten uitvoeren. Evenals de informatieopslag en uitwisseling. U doet of wij doen de besprekingen. Wij voeren de aanpassingen door na de clash control.

Met welke programmatuur werken wij?
Wij tekenen met AutoCAD Revit. Deze heeft de meest gebruikte IFC-uitwisselstandaard.

Waarom zijn wij zo geschikt voor uw projecten met een BIM?
Bij ons werken AutoCAD-specialisten. Dankzij onze ruim 25 jarige ervaring met het ontwerpen, tekenen en berekenen van projecten kunnen wij meedenken over alle oplossingen die nodig zijn in de installatietechniek. Omdat wij ook bouwkundige berekeningen maken, inspecties uitvoeren en gedetailleerde normenkennis hebben van alle installatietechnieken, zijn wij de juiste gesprekspartner. Voor het gezamenlijk uitdenken van mogelijkheden om clashes op te lossen.

Waarom past BIM zo goed bij Leever B.V.?
Naast de technische kwaliteiten zoals hierboven omschreven zijn er communicatieve vaardigheden nodig, integrale denkvaardigheden en kijk op de totale levenscyclus van de installatie. Daar komt nog bovenop dat er samengewerkt moet worden. Dienstverlenend zijn is dan zeer belangrijk, in combinatie met het oog hebben voor het gezamenlijk belang. Werken op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid zit bij ons in het bloed. Hiermee zij wij vooraanstaand in conflictpreventie en teamwork. In feite komt met BIM alles waar wij uniek in zijn volledig tot zijn recht.